Papptak (ytpapp)

Papptak – en modern klassiker

Papptak i Huddinge, Tumba, Botkyrka & Rönninge

Är ett självklart val vid låglutande tak. Att papptak blir allt vanligare och ökar i popularitet allt mer är ett bevis på detta. Populariteten grundar sig dels i att materialet är förhållandevis billigt, lätt att montera och samtidigt hållbart. En kombination som är svår att slå.

Även om papptak oftast läggs när det handlar om platta tak så måste det inte nödvändigtvis vara så. Många gånger finns en lutning på taket även om detta inte alltid sys med blotta ögat.

Vi på Huddinge Tak har under en lång tid arbetat med papptak allt ifrån små villatak till stora industrifastigheter. Som när det gäller alla våra andra material samarbetar vi med några av marknadens mest kända leverantörer för att garantera kvalitet i alla led. När det gäller papptak är det Katepal som är vår leverantör. Katepal har funnits på marknaden i över 60 år och är en av marknadens mest kända. Tillverkad i Finland för det nordiska klimatet.
Har du några frågor eller funderingar som rör papptak, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig!

Välkommen till oss på Huddinge Tak!

Album