Shingeltak

Shingeltak

Shingeltak – lång livslängd och lite underhåll

Funderar du på att lägga ett shingeltak och letar efter ett professionellt företag att utföra arbetet åt dig? Då har du kommit rätt! På Huddinge Tak lägger vi tak av många olika slag och däribland även shingeltak – ett tak som är lätt för din takkonstruktion.

Vi arbetar alltid med utgångspunkt i våra kunders önskemål och behov och lägger tak som håller för väder och vind i många år framöver.

Vår leverantör av shingel är Katepal som har funnits inom branschen i mer än 60 år. Det ger dig som kund kvalitetsgaranti i alla led, från materialet till det utförda arbetet av oss.

Ett shingeltak är tacksamt ur flera aspekter, inte minst tack vare den långa hållbarheten och att det är lättskött, att det inte krävs särskilt mycket underhåll. Dessutom finns shingeltak i ett flertal olika utformningar, inte minst olika kulörer och mönster vilket gör att du kan hitta det som passar just ditt hus allra bäst. Underlaget kan vara vanlig träpanel eller liknande och det kan läggas på taklutningar från  14 grader.
Om du har frågor eller funderingar som rör shingeltak eller andra typer av tak, kontakta oss gärna!

Välkommen till oss på Huddinge Tak – ditt självklara val när det gäller takläggning!

 

Fyll i offfertförfrågan så återkommer vi till dig inom 48 timmar

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil


  Album