Avvattningssystem

Snygga och praktiska avvattningssystem

Avvattningssystem fyller så klart en praktiskt funktion i form av att leda bort vatten från huset och skydda det mot fukt och liknande men det är samtidigt något som är en del av ditt hus och som ska passa in med hur huset i övrigt ser ut. Vi på Huddinge Tak är medvetna om att det praktiska även ska fylla den andra funktionen, nämligen att delar och tillbehör så som avvattningssystem även ska vara estetiskt tilltalande.

Vår leverantör Plannja har det perfekta avvattningssystemet för ditt hem. Ett avvattningssystem med en säker funktion och med en tilltalande estetik.

Vi på Huddinge Tak hjälper dig med installationen av dina nya stuprör eller hängrännor som får ditt hem att bli fullständigt. Välj det som passar ditt hus allra bäst. Kontakta oss gärna om du vill ha råd och tips eller om du har några funderingar.

Vi har arbetat med takläggning och allt som rör tak i många år och vår långa erfarenhet inom, branschen ger dig som kund garanti för vårt goda arbete. När du anlitar oss kan du vara säker på att du anlitar ett företag som kan tak, takläggning och avvattningssystem.

Välkommen till Huddinge Tak!

Offertförfrågan

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil

   

  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge