Taksäkerhet samt övrig montering.

 

Tumma ej på säkerheten och släpp in ljuset,

Huddinge Taks ambition är att skapa bättre byggnader. Därför monterar vi produkter som står pall för vårt tuffa nordiska klimat. Robusta betongtak, slitstarka papptak, stiliga plåttak med matchande avvattning. Säkra takstegar och robusta snörasskydd. Och allt annat du behöver för att ditt hus ska klara år efter år i ur och skur.

Säkerhet måste man alltid tänka på och i synnerhet när det gäller tak. Det kom nya regler 2009 vilket innebär att husägaren är skyldig att sätta upp godkända snörasskydd samt taksteg för sotaren samt övriga detaljer. Vi har valt Welandstål som i vårt tycke har den bästa kvalitén gällande taksäkerhet.

Det är av högsta vikt att man väljer rätt produkter för att både skydda sig själv men även omgivningen som finns i närheten för att undvika olyckor och skador.

Det nordiska klimatet medför att vi till exempel får mycket snö under vissa vintrar och då är det viktigt att man väljer produkter som skyddar mot snöras inte minst. Likaså måste du kanske ge dig upp på taket för att rengöra och sköta en del underhåll och då är det mycket viktigt att säkra sig själv.

Idag finns det många produkter inom taksäkerhet på marknaden och det handlar inte endast om att införskaffa dessa utan man måste också se till att installationen sker på ett korrekt sätt. Vi på Huddinge tak hjälper dig med din och din omgivnings taksäkerhet. Vi ger dig tips och råd på produkter som lämpar sig bäst för just ditt tak och naturligtvis också med att installera dessa.

 

Snygga och praktiska avvattningssystem,

Avvattningssystem fyller så klart en praktisk funktion i form av att leda bort vatten från huset samt att skydda det mot fukt och liknande, men det är samtidigt något som är en del av ditt hus och som ska passa in med hur huset i övrigt ser ut.

Vi på Huddinge Tak är medvetna om att det praktiska även ska fylla den andra funktionen, nämligen att delar och tillbehör så som avvattningssystem även ska vara estetiskt tilltalande.

Vår leverantör Plannja har det perfekta avvattningssystemet för ditt hem. Ett avvattningssystem med en säker funktion samt en tilltalande estetik.

Vi på Huddinge Tak hjälper dig med installationen av dina nya stuprör eller hängrännor som får ditt hem att bli fullständigt. Välj det som passar ditt hus allra bäst. Kontakta oss gärna om du vill ha råd och tips eller om du har några funderingar.

Släpp in dagsljuset med takljuskupoler,

Vill även du släppa in mer dagsljus i ditt hem? Takljuskupoler kan vara den rätta lösningen för dig. Dessa släpper in tre till fyra gånger mer ljus än fönster som är vertikalt placerade. I synnerhet i hem med ett platt tak är takljuskupoler det mest effektiva sättet att släppa in dagsljus på.

Huddinge Tak använder vi oss av Nytecs takljuskupoler. En leverantör som säkrar kvalitet. Detta i kombination med att arbetet med installationen utförs av oss ger dig som kund en trygghet och kvalitetsgaranti i alla led. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och veta att arbetet utförs på ett professionellt sätt, inom utsatta tidsramar och med kvalitetstänk i alla led.

Välkommen till Huddinge Tak – ditt självklara val när det gäller takljuskupoler!

 

Låt även luften förbättra er inomhusmiljö,

I ett land som Sverige med det skandinaviska klimatet är det många som önskar ett större ljus samt luft insläpp. I synnerhet under vinterhalvåret får vi inte in lika mycket ljus som vi önskar. Lösningen finns i takfönstren. Ett takfönster släpper nämligen in dubbelt så mycket dagsljus som övriga fönster. Om du dessutom väljer att placera ditt takfönster högt uppe på taket når ljuset längre in i rummet. Placeringen av takfönster kan även göras längre ner och fördelen med det blir att du då dessutom får utsikt.

Det är allt fler som har insett fördelarna med takfönster och efterfrågan på dessa växer stadigt. Idag kan vi se att allt fler väljer att installera takfönster och allt tyder på att den här trenden är här för att stanna.

Huddinge Tak hjälper vi dig genom hela processen. Från planeringen av placeringen av ditt takfönster till själva installationen. Velux är en av våra leverantörer.

 

Har du koll på i vilket skick just ditt/erat tak är? 

Det är speciellt viktigt inför och efter vinterns påfrestningar. Kontakta oss på Huddinge Tak för en gratis besiktning och offert oavsett om det gäller en förening, ett företag eller en privat egendom.

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil

   

  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge