Takläggare i Botkyrka vi kan takläggning

Vi är Er takläggare i Botkyrka ,Varmt välkommen till Huddinge Tak i Botkyrka! Vi utför takomläggningar i Norsborg, Fittja, Alby, Tumba, Tullinge, Grödinge. Våra takläggare utför alla typer av takrenoveringar av såväl tegeltak, papptak och plåttak. När vi utför takomläggning så är det erfarna takläggare som utför arbetet och det är dessutom alltid du som kund som är i vårt fokus. Under åren vi har arbetat som takläggare här i Botkyrka så har vi skaffat oss gedigen erfarenhet inom takomläggning och med denna erfarenhet vet vi att kvalitet förväntas av dig som kund. På grund av detta arbetar vi alltid med siktet inställt på noggrannhet, kundfokus och kvalitet.

Fråga våra takläggare i Botkyrka vilka möjligheter ni har med er takrenovering gällande val av material, färg och design boka ett möte Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom 48 timmar.

Förutom att arbetet vi utför är kvalitativt så är även valet av våra leverantörer mycket viktigt detta för att vi skall kunna lämna bra garantier till dig som kund när jobbet är utfört.

Våra tjänster inom takarbeten i Botkyrka:

 

Din trygga takläggare i Botkyrka

Ingen vill få in fukt i takbjälkar, takstolar eller undertak det kan bli mycket kostsamt så se över ditt tak eller låt oss göra en takinspektion. Av oss får du täta tak som håller i många år framåt. För din trygghet och för att vi ska få så nöjda kunder som möjligt, lägger vi stor vikt vid våra kundrelationer, servicevänlighet och höga kvalitet på allt vi gör. Detta innebär att våra takläggare i Tumba alla är välutbildade och uppdaterade på de senaste arbetsmetoderna allt för att du som kund skall få ett nytt tak som skall hålla i många år framåt med skriftliga Garantier.

 

Det ska vara tryggt att anlita oss!

Dessutom har vi alla nödvändiga F-skattebevis, certifikat, försäkringar för att garantier ska gälla. Det är viktigt att vid valet av takfirma att välja ett företag som är stabilt och som finns kvar under hela garantitiden. Vi har funnits i mer än 20 år och innehar högsta möjliga kreditsäkerhet av UC. Detta innebär att när ni anlitar oss kan ni med säkerhet veta att ni får ett väl utfört arbete med garantier som håller hela garantitiden.

Välkommen att bli en av våra nöjda kunder!

Takläggning i Botkyrka kommunnejd

Vårt  mål är att ni skall ha ett bekymmersfritt och tätt tak i många år framåt. Våra leverantörer är kvalitetssäkrade och ligger i framkant i branschen och lämnar mycket bra skriftliga Garantier. Våra takläggare arbetar främst i Tumba med omnejd, men tveka inte att kontakta oss även om du befinner dig utanför Tumba.

Varmt välkommen till Huddinge Tak, takarbeten som utförs med dig i fokus!

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom 48 timmar

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil


  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge