Tegeltak

Tegeltak eller betongtak? Detta är kanske den allra vanligaste frågan som man funderar på när man ska lägga nytt tak. Oavsett vilket av dessa du bestämmer dig för är du garanterad material som håller vad de lovar. Såväl taktegel som betongpannor är en bra investering i ditt hem. Båda materialen är mycket hållbara och tål det tuffa nordiska klimatet. Så frågan är vad som passar ditt hus allra bäst?

Tegeltak i Huddinge, Tumba, Botkyrka, Salem & Rönninge

Klassiska tegeltak har längst livslängd samt är lättare för takkonstruktionen.Detta är en klassiker som står sig i alla tider. Kombinationen mellan ett rent naturmaterial och det tilltalande estetiska utseendet gör att ett tegeltak passar många hus och står sig över lång tid.

Betongtak

Betongtak är det mest efterfrågade just nu. Utbudet av betongpannor är idag mycket stort och finns i ett stort urval färger som passar till så gott som alla hus. Jönåkerpannan från Monier har slitstarka ytbehandlingar, Elegant som är ytbehandlad 1 gång och PROTECTOR som är ytbehandlad 2 ggr.På Huddinge Tak arbetar vi med några av marknadens mest kända leverantörer och när du anlitar oss är du garanterad kvalitet i alla led.
Välkommen till oss på Huddinge Tak – ditt självklara val när du vill ha ett tegel- eller betongtak!

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil

   

  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge