Takläggare i Huddinge som är experter på takläggning

Vi är Er takläggare i Huddinge ,Varmt välkommen till Huddinge Tak i  Huddinge! Vi utför takomläggningar i Huddinge, Segeltorp, Stuvsta, Skogås och Trångsund varje månad och har utfört alla typer av takrenoveringar av såväl tegeltak, papptak och plåttak. När vi utför takrenovering så är det erfarna takläggare som utför arbetet och det är dessutom alltid du som kund som är i vårt fokus. Under åren vi har arbetat som takläggare här i Huddinge så har vi skaffat oss gedigen erfarenhet inom takomläggning och med denna erfarenhet vet vi att kvalitet förväntas av dig som kund. På grund av detta arbetar vi alltid med siktet inställt på noggrannhet, kundfokus och kvalitet.

Vi har under årens lopp gjort flera takarbeten i Huddinge och mottagit fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggning och takrenovering i trakten. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver en takläggare i Huddinge.

Fråga våra takläggare i Huddinge vilka möjligheter ni har med er takrenovering gällande val av material, färg och design boka ett möte Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom 48 timmar.

Förutom att arbetet vi utför är kvalitativt så är även valet av våra leverantörer mycket viktigt detta för att vi skall kunna lämna bra garantier till dig som kund när jobbet är utfört.

Vi utför:

 

Din trygga takläggare i Huddinge!

Ingen vill få in fukt i takbjälkar, takstolar eller undertak det kan bli mycket kostsamt så se över ditt tak eller låt oss göra en takinspektion. Av oss får du täta tak som håller i många år framåt. För din trygghet och för att vi ska få så nöjda kunder som möjligt, lägger vi stor vikt vid våra kundrelationer, servicevänlighet och höga kvalitet på allt vi gör. Detta innebär att våra takläggare i Huddinge alla är välutbildade och uppdaterade på de senaste arbetsmetoderna allt för att du som kund skall få ett nytt tak som skall hålla i många år framåt med skriftliga Garantier.

 

Det ska vara tryggt att anlita oss!

Dessutom har vi alla nödvändiga F-skattebevis, certifikat, försäkringar för att garantier ska gälla. Det är viktigt att vid valet av takfirma att välja ett företag som är stabilt och som finns kvar under hela garantitiden. Vi har funnits i mer än 20 år och innehar högsta möjliga kreditsäkerhet av UC. Detta innebär att när ni anlitar oss kan ni med säkerhet veta att ni får ett väl utfört arbete med garantier som håller hela garantitiden.

Välkommen att bli en av våra nöjda kunder!

Takläggning i Huddinge kommun med omnejd

Vårt mål är att ni skall ha ett bekymmersfritt och tätt tak i många år framåt. Våra leverantörer är kvalitetssäkrade och ligger i framkant i branschen och lämnar mycket bra skriftliga Garantier. Våra takläggare arbetar främst i södra Stockholm, men tveka inte att kontakta oss även om du befinner dig på annan ort

Varmt välkommen till Huddinge Tak din takläggare i Huddinge, takarbeten som utförs med dig i fokus!

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom 48 timmar

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil

   

  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge