Takläggning av tegeltak och betongtak i Huddinge, Tumba, Tullinge och Rönninge

Letar du efter en riktigt bra takläggare så har du kommit rätt vi har lagt om och renoverat tegeltak i Huddinge, Tumba, Tullinge och Rönninge och södra Stockholm i mer än 20 år. Vi har många nöjda kunder från dessa områden kontakta oss för mer info..

Inom takläggning av tegeltak utför vi:

 • Nybyggnation av tegeltak och betongtak.
 • Renovering av ditt befintliga tegeltak och betongtak.
 • Byte av takkupor, hängrännor och stuprör
 • Taktvätt
 • Taksäkerhet
 • Takskottning

 

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av specialister som utför takarbeten som är i toppskick vilket gör att vi kan lämna upp till 15 års garanti på våra tak

Huddinge Tak har erfarna yrkesmän och många nöjda kunder. Det är av största vikt att ni som kund skall bli nöjd mer er takrenovering därför har vi alltid mycket högt kundfokus, Kontakta Pierre så kommer vi och gör en takinspektion för att se vilka möjligheter ni har för er takrenovering i form av design, färg och material.

Tegeltak är ett stilrent och klassiskt material som med fördel används för att modernisera fastighetens utseende. Som professionella takläggare har vi möjlighet att hantera både stora och små takarbeten. Ibland kan det handla om en mindre takrenovering av specifika delar av taket och i andra fall är det hela takomläggningar av ert tegeltak.

 

Fyll i offertförfrågan så lovar vi att återkomma till dig inom 48 timmar.

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil

   

  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge