Takläggning av tegeltak i Älvsjö, Hägersten, 

Huddinge Tak har jobbat med takläggning och takrenovering av tegeltak i Tumba sedan 1999 och har erfarna och mycket skickliga takläggare. Våra takläggare i Älvsjö, Hägersten och södra Stockholm har lång erfarenhet av tegeltakomläggningar.

Vi jobbar hårt med alla detaljer för att er takrenovering skall bli så bra som möjligt. Vi har många nöjda kunder från Hägersten, Älvsjö och södra Stockholm efter att vi gjort flera hundra takläggningar i Tumba, Tullinge, Huddinge, Älvsjö och hägersten under de mer än 20 år som vi jobbat i området.

Vi kan takläggning av alla de slag så som tegeltak, papptak och plåttak så söker du en riktigt bra takläggare så har du kommit rätt vi har  utfört flera hundra takbyten i Älvsjö  och södra Stockholm och har massor av referenskunder från området ring eller maila oss så berättar vi mer.

När ni anlitar oss på Huddinge Tak får ni ett tegeltak som är tätt, snyggt proffessionellt utfört av välutbildade takläggare.

Vi lämnar fullständiga offerter och med skriftliga garantier med upp till 15 års Garanti.

Ring och prata med Pierre när du skall lägga om ditt tak oavsett om det ät tegeltak, papptak eller plåttak och boka en takinspektionring  eller fyll i offertförfrågan.

Vi utför detta gällande takläggning av tegeltak:

 

Vi kan takläggning av tegeltak efter mer än 20 år i Älvsjö! och södra Stockholm.

Vänta inte för länge med ert takbyte ingen vill få in fukt i takbjälkar, takstolar eller undertak det kan bli mycket kostsamt så se över ditt tak eller låt oss göra en takinspektion. Av oss får du täta tak som håller i många år framåt. För din trygghet och för att vi ska få så nöjda kunder som möjligt, lägger vi stor vikt vid våra kundrelationer, servicevänlighet och höga kvalitet på allt vi gör. Detta innebär att våra takläggare i Älvsjö, Hägersten, Mälarhöjden alla är välutbildade och uppdaterade på de senaste arbetsmetoderna allt för att du som kund skall få ett nytt tak som skall hålla i många år framåt med skriftliga Garantier.

Ring eller maila oss vi hjälper gärna till i ert att se vilka möjligheter ni har vid era val av takmaterial färg och design för er takomläggning.

Taket är mycket viktigt för hela husets utseende och ni höjer ert värde på huset ofta med flera hundra tusen kronor så en takomläggning är en mycket bra investering.

Det ska vara tryggt att anlita oss!

Dessutom har vi alla nödvändiga F-skattebevis, certifikat, försäkringar för att garantier ska gälla. Det är viktigt att vid valet av takfirma att välja ett företag som är stabilt och som finns kvar under hela garantitiden. Vi har funnits i mer än 20 år och innehar högsta möjliga kreditsäkerhet av UC. Detta innebär att när ni anlitar oss kan ni med säkerhet veta att ni får ett väl utfört arbete med garantier som håller hela garantitiden.

Välkommen att bli en av våra nöjda kunder!

Takläggning av tegeltak i Älvsjö, Hägersten med omnejdVårt mål är att ni skall ha ett bekymmersfritt och tätt tak i många år framåt. Våra leverantörer är kvalitetssäkrade och ligger i framkant i branschen och lämnar mycket bra skriftliga Garantier. Våra takläggare arbetar främst i södra Stockholm, Älvsjö, Hägersten, Huddinge med omnejd, men tveka inte att kontakta oss även om du befinner dig utanför södra Stockholm.

Varmt välkommen till Huddinge Tak – Er takäggare i södra Stockholm 

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom 48 timmar

 

Kontakta oss så gör vi en besiktning och lämnar offert på er takrenovering av ert tegeltak i Älvsjö, Hägersten med omnejd.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av riktiga takläggare som utför er takrenovering och som är i toppklass. och för att göra ert tak tätt, snyggt och bekymmersfritt i många år framöver.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkomma till er inom 48 timmar.

Kontakta oss för offert

Att ta kontakt och få kostnadsfri offert kostar dig ingenting. Berätta gärna vilket slags tak som du önskar boka ett kostnadsfritt möte med våra takexperter för att se vilka möjligheter ni har när det gäller val av material, färg och design.

Vårt mål är att ni skall ha ett bekymmersfritt och tätt tak i många år framåt. Våra leverantörer är kvalitetssäkrade och ligger i framkant i branschen och lämnar mycket bra skriftliga Garantier. Våra takläggare arbetar främst i Tumba med omnejd, men tveka inte att kontakta oss även om du befinner dig utanför Tumba.

Varmt välkommen till Huddinge Tak, takarbeten som utförs med dig i fokus!

Takomläggning i Tumba med omnejd

Vi på Huddinge Tak arbetar för att du ska ha det torrt under ditt tak, under en lång tid framöver. För att lyckas väl med takomläggningen krävs både noggrannhet och erfarenhet. Våra takläggare är erfarna yrkesmän med lång erfarenhet inom takomläggning Vi har många referenskunder ifrån Tumba då vi renoverat flera hundra tak i Tumba. Våra noga utvalda leverantörer som vi samarbetar med är erkända leverantörer som t.ex. Monier och Icopal m.fl som säkerställer att vi använder rätt material och rätt arbetsmetoder. Allt för att du som kund ska bli 100 % nöjd med takomläggningen och får ett bekymmersfritt tak med riktigt bra garantier.

 

Varmt välkommen till Huddinge Tak, takarbeten som utförs med dig i fokus!

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi till er inom 48 timmar. (länk till offertförfrågan)

Välkommen

  Namn *

  Adress *

  E-post *

  Telefon *

  Arbetsbeskrivning *

  Bild/Fil


  Kontaktuppgifter

  Huddinge Tak & Bygg AB

  Org.nr. 556810-1314

  Telefon Pierre: 08 – 530 325 25

  E-post:info@huddingetak.se

  Adress:
  Bernströmsvägen 16
  14638 Tullinge